Novi Sad
08.09.2011.
13:26
Grad planira da obezbedi dodatna sredstva za izgradnju i uređenje saobraćajnica, najavio je gradonačelnik Igor Pavličić.
  • darko

    10.09.2011 09:05
    eeh izbori
    pa da sad će sve da grade,kao to su donacije a u stvari mnogi novci nestali od građana u proteklim godinama.
  • filip

    09.09.2011 21:24
    perionica novca
    ma sve cete do izbora zavrsiti znamo, samo, bili smo mi ovde svo vreme vaseg mandata pa znamo sta ste radili...
  • Freedom

    09.09.2011 09:44
    Kasno Marko na Kosovo stize
    Setila se gospoda da urade nesto u poslednjih 6 meseci a sta su radili prethodne 3 godine i da li znaju da su javno obecali da ce sve ulice asfaltirati a ulica bez asfalta ima ogroman broj pre svega u perifernim delovima grada i prigradskim naseljima .Kako ste radili tako cete i proci na izborima .
  • Marko

    09.09.2011 07:56
    Frizzle - na konstataciju
    Evo javno cu pohvaliti sadasnju vlast zato sto je nesposobna!!!
    Ocemu ti pricas covece?
    Koji putevi, koje saobracajnice?
    21. vek je a u nekim prigradskim naseljima jos uvek nema asfaltiranih puteva.
    Evo jos jednom cu da ih pohvalim!!!
  • Jo

    08.09.2011 22:22
    Mašina
    Proradila mašina za pranje para.Sve rade iste firme.Od tih 110 koliko košta realna cena je 60 milona a ostatak ide za izbornu kampanju i zaslužne privrednike koji su u štrikanim čarapama došli.Sve te ulice se krpe posle 2 godine,u ulici Hadži Ruvima trotoar odskače i prska vodom i blatom a radjen je pre par godina.BNisu ni morali da stavljaju one ploče za slepe pošto svaka druga odskače i kad zapneš ne treba ti bolji orijentir.Bolje da je produžio još 200 metara i pogledao kako rade njegovi pulenčići i puleni dilomiranog istoričara ili filozofa kome su dali da radi puteve po gradu.
  • 08.09.2011 20:13
    Ili u prevodu: "Idu izbori pa pošto četiri godine nismo ništa živo radili u gradu već smo se samo ugrađivali i muljali, red je da razvučemo asfalt na svakom ćošku kako bi ispalo da silno radimo i sređujemo grad. Tako ćemo zamazati oči ovcama kojima pred izbore krećemo sa pričom kako gradimo sve u šesnaest i da ponovo treba da glasaju za nas".
  • Frizzle

    08.09.2011 20:03
    konstatacija
    Nisam ničiji simpatizer, ali moram da konstatujem da ovoliko novih puteva nije građeno od 1990. godine na ovamo...

    Naravno, uvek se može polemisati koji je put prioritetniji, i uvek se može naći zamerka, ali ipak - dobili smo dosta novih saobraćajnica u solidnom stanju. Pritom gradski budžet nikako nije veći nego ranije.

    Stoga, koliko god mi trenutna vlast bila nesimpatična, mislim bi bilo red pohvaliti...
  • Galawix

    08.09.2011 19:25
    Hmmm...
    Juče sam se vozio od Zlatne grede gore preko Podbare... Ono je da ti se srce stegne.

    A to bi, uz malko više nege i uloženih novaca bar u ulice, trotoare i ulični nameštaj mogao biti još mnogo lepši stari deo grada. I još kada bi se fasade doterale... ih!

    Šteta živa.
  • @Bogdan

    08.09.2011 18:12
    Vijadukt ili metro pitanje je sad?
    Nastavak Bulevara Evrope neće tako skoro, jer ni ovo što su radili do Rumenačkog puta nisu ljudski završili, a još ih čeka jedan most preko kanala i nadvožnjak. Imajući u vidu koliko im treba da poprave Kaćki most koji već postoji, trebaće im vremena i vremena za ovo.
    Što se tiče Somborkog bulevara, ne mora biti baš vijadukt kod "Manuala". Ja sam predložio podzemni prolaz, kao začetak budućeg novosadskog auto metroa. Mislim, kad može tramvaj...
    Takođe će biti zanimljivo videti kako planiraju da povežu Somborski bulevar sa raskrsnicom Heroja Pinkija/Ive Andrića ili će ići da ga spoje sa bulevarima Evrope i Cara Lazara.
    Kako bilo da bilo gužve nam ne ginu.
  • Bogdan

    08.09.2011 17:08
    Pitanje
    Kad ce nastavak Bulevara Evrope? I sta se desava sa onim vijaduktom oko Manuela na Somborskom bulevaru?

    Lepo je praviti ulicice, ali sta je sa bitnim pravcima?
  • Tiberius

    08.09.2011 13:57
    zasto se na limanu 2 u boska buhe asfaltira pesacka staza koja uopste nije bila u losem stanju, pri tome od parkiranih automobila retko da je iko i koristio. umesto sto su bacili pare na to mogli su da srede raspadnutu biciklisticku stazu u cara lazara od raskrsnice sa bulevarom do raskrsnice sa fruskogorskom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna